היחידה לתזונה ובעיות שגשוג בילדים במרכז הרפואי שערי צדק נותנת מענה רב-תחומי לתינוקות וילדים הסובלים מבעיות אכילה אורגניות או משניות. בצוות הרב-תחומי פועלים, בנוסף למומחים בגסטרו ילדים, גם דיאטנית, פסיכולוג, עובדת סוציאלית ומרפאת בעיסוק. הטיפול כולל הערכה ראשונית רב-תחומית ובדיקות שונות כדי לאבחן בעיות רקע הניתנות טיפול. 
במכון לגסטרו ילדים ותזונה מאמינים כי לתזונה חלק חשוב בהתהוות מחלות מעי ובריפוין. הטיפולים ניתנים בשיתוף פעולה הדוק עם הדיאטנית המנוסה של היחידה, גב' רונית דדוש, המבצעת הערכות תזונה, הדרכת תזונה פרטנית, מעקב אחר מחלת צליאק וטיפול אנטרלי במחלת קרוהן.