מערך המזון בבית החולים מונה כ-40 עובדי מטבח שמבשלים ומספקים ארוחות בוקר, צהרים וערב למספר רב של סועדים, ביניהם מאושפזים וצוות עובדים.  
דגש רב ניתן לצרכים התזונתיים של המאושפזים. המזונות מותאמים לכל מאושפז בסיוע הדיאטניות שפוקדות את המטבח בקביעות ובאינטראקציה מלאה עם השף וצוות המטבח.

כשרות: למזון המוגש בית החולים הכשר "בד"ץ העדה החרדית".  רב בית החולים ומשגיח הכשרות זמינים בכל שעות היממה לתת מענה לכל דורש. 
צוות שירותי התזונה: דיאטניות בית החולים אחראיות על תזונת המאושפזים והתאמתה למצבם ולאופי מחלתם. התזונה נתפסת כחלק משמעותי מהטיפול הרפואי במאושפז.
מטבחי היולדות: בכל מחלקת יולדות ישנו מזנון פתוח עם אוכל ברמה גבוהה המוגש שלוש פעמים ביממה. יולדת המתקשה ללדת מהמיטה מקבלת מגש לחדרה.
מטבח חלב: המטבח מספק מענה תזונתי לפגים, תינוקות וילדים הניזונים מתחליפי חלב בעת אשפוזם. במטבח החלב מכינים תוספות מזון, העשרות ותכשירים רפואיים לרבות הזנה אינטרלית (דרך מערכת העיכול).
הזנה תוך-ורידית: 'מטבח הזונדות' מספק פתרונות הזנה אינטרלית למבוגרים ומציע העשרות ותוספי מזון לחולים הזקוקים להם בהתאם להנחיות הדיאטניות. כמו כן המטבח מספק מזונות במרקם טחון ודייסתי למטופלים הזקוקים לכך בכל המחלקות. 
המטבח המרכזי: בו מצוי הפס עליו מכינים מאות מגשים ביום לכלל המחלקות, כל מגש לפי תפריט מתוכנן ומחושב שנקבע על פי הנחיות שירותי הדיאטה. פתקים הנאספים מן המחלקות ובהם פירוט דרישות התפריט המיוחדות של המאושפזים מועברים מדי יום למטבח. במטבח המרכזי מבשלים גם את האוכל המיועד לחדר האוכל של העובדים ומכינים את מארזי המזון המחולקים לצוותים במחלקות.  

 

מנהל

מר מוטי בוכבוט

טל': 02-6666101  
נייד: 052-2630701

 

מיקום

בניין ראשי, קומה 1